04/02/2023 Carles Benavent, Tino di Geraldo i Jorge Pardo al VI JazzConcabella

Carles Benavent, Tino di Geraldo i Jorge Pardo, considerats els autèntics mestres de la fusió del flamenc i el jazz, presentaran el dissabte 4 de febrer el seu últim treball discogràfic, Flamenco leaks, el tercer disc que han gravat junts en els últims vint anys, dins de la programació del VI JazzConcabella.

Jorge Pardo, flauta i saxos; Carles Benavent, baix elèctric, i Tino di Geraldo, bateria i percussió, estan avalats per dècades de reconeixement professional. Han compartit escenari i gravacions amb artistes nacionals i internacionals com Camarón de la Isla, Paco de Lucía, Enrique Morente, Chick Corea, Miles Davis, Pat Metheny i Jackson Browne, entre d’altres.

Aquesta és una oportunitat única per poder escoltar, a la demarcació de Lleida, aquest trio d’una qualitat indiscutible.

El JazzConcabella està organitzat per l’associació cultural Amics del Castell de Concabella, l’Ajuntament dels Plans de Sió i el Castell de Concabella. El concert se celebrarà a les 7 de la tarda. Les entrades es posaran a la venda una hora abans de l’inici del concert a taquilla. 

Podeu veure el cartell complet del festival a la pestanya Activitats.

Notícies

26/5/2024 Concabella celebra la VI Fira del Barber el 26 de maig

26/5/2024 Concabella celebra la VI Fira del Barber el 26 de maig

La sisena edició de la Fira del Barber de Concabella se celebrarà el diumenge 26 de maig. A les 11 del matí obriran les parades de productes d’artesania i alimentació, que estaran repartides pels carrers del centre del poble, engalanats per a l’ocasió. Al castell, com...

22/12/2023 Bones festes i bon any 2024!

22/12/2023 Bones festes i bon any 2024!

Des del Castell de Concabella us desitgem molt bones festes i un bon any 2024 ple de cultura. Aprofitem l'avinentesa per comunicar-vos que el Castell estarà tancat totes les festes: des del 25 de desembre fins al 7 de gener. Ens retrobem, doncs, el 13 de gener de...

Castell de Concabella

una porta per descobrir la Segarra