19/10/2019 Obertura del XV Festival de Música al Castell de Concabella

Un sextet de flautes, format per: Núria Calaf, Robert Canela, Xesco Grau, Neus Puig, Isidor Rosich i Enric Ribalta, va inaugurar el passat dissabte al vespre el XV Festival de Música al Castell de Concabella.

Abans d’iniciar l’actuació, l’associació Amics del Castell de Concabella, organitzadora del festival juntament amb el consistori, va voler dedicar el 15è aniversari als polítics catalans presos. Més d’una hora de concert amb la sala d’actes del castell plena a vessar en un certamen que s’ha consolidat com un referent de la música clàssica a les comarques lleidatanes.

El Festival inclourà dos concerts més el 26 d’octubre amb el Quartet Gerhard i el 9 de novembre amb el Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana dirigit pel músic de Cervera Xavier Puig, que presentarà nou repertori.

 

Notícies

Reobrim el dissabte 11 de juliol

El Castell de Concabella ha estat tancat temporalment durant 4 mesos com a conseqüència de la crisi sanitària provocada per la Covid-19. Finalment, tornem a obrir les portes a partir del dissabte 11 de juliol en l’horari habitual: dissabtes, diumenges i festius, de...

Avís de tancament

El Castell de Concabella estarà tancat fins a nou avís a fi d'aplicar les mesures establertes per la Generalitat de Catalunya per aturar la propagació del coronavirus. Així doncs, també es posposa el concert de Jaume Llombart Sextet previst per al dissabte 14 de març....

Castell de Concabella

una porta per descobrir la Segarra