19/10/2019 Obertura del XV Festival de Música al Castell de Concabella

Un sextet de flautes, format per: Núria Calaf, Robert Canela, Xesco Grau, Neus Puig, Isidor Rosich i Enric Ribalta, va inaugurar el passat dissabte al vespre el XV Festival de Música al Castell de Concabella.

Abans d’iniciar l’actuació, l’associació Amics del Castell de Concabella, organitzadora del festival juntament amb el consistori, va voler dedicar el 15è aniversari als polítics catalans presos. Més d’una hora de concert amb la sala d’actes del castell plena a vessar en un certamen que s’ha consolidat com un referent de la música clàssica a les comarques lleidatanes.

El Festival inclourà dos concerts més el 26 d’octubre amb el Quartet Gerhard i el 9 de novembre amb el Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana dirigit pel músic de Cervera Xavier Puig, que presentarà nou repertori.

 

Notícies

28/10/2019 Visita de l’escola Fedac de Guissona.

Ens visiten els alumnes de 1r, 2n i 3r de l'Escola Fedac de Guissona. Han descobert el Centre d'Interpretació dels Secans de Lleida i l'Espai Pedrolo. Tots ells, han gaudit molt, tot coneixent més coses sobre la vida de Manuel de Pedrolo i també han visitat l'Aranyó,...

Castell de Concabella

una porta per descobrir la Segarra