25/03/2019 Èxit rotund del III JAZZCONCABELLA

El dissabte dia 23 de març va tenir lloc al Castell de Concabella un concert a càrrec de Jordi Rossy Vibes Quintet. El concert clausurà la tercera edició del JazzConcabella, certamen organitzat conjuntament per l’associació cultural Amics del Castell de Concabella i l’Ajuntament dels Plans de Sió.

La banda, formada per Jordi Rossy (vibràfon), Mark Turner (saxo tenor), Jaume Llombart (guitarra), Tom Warburton (contrabaix) i Jeff Ballard (bateria), cinc músics molt especials d’orígens i generacions ben diferents, col·laboren per crear un so distintiu i una estètica plena de complicitat. Des del 2015, que va gravar Stay There (Pirouet), Rossy està de gira i ha gravat amb diferents configuracions de la seva banda Jordi Rossy Vives Quintet i Jordi Rossy Vives Trio.

Jordi Rossy, reconegut internacionalment com un dels bateries més influents de la seva generació, té un so únic i personal en el vibràfon, la marimba i el piano, i una estètica particular com a compositor i líder de les seves formacions. Ha gravat 14 àlbums com a líder o colíder de diversos projectes, tots amb excel·lents ressenyes crítiques de publicacions especialitzades. A finals del 2018 va publicar el disc Beyond Sunday (Jazz and People).

Notícies

12/06/2019 Visita del Col·legi Sant Josep de Mataró

Avui han visitat el Castell de Concabella una cinquantena d'alumnes del Col·legi Sant Josep de Mataró. Després de conèixer el Centre d'interpretació dels Castells del Sió han realitzat una ruta amb bicicleta cap a Les Pallargues on tenen previst visitar el castell....

01/06/2019 Conferència “Escriure i publicar en català avui”

El castell de Concabella va acollir el dissabte passat dia 1 de juny la conferència "Escriure i publicar en català avui" a càrrec de Anna Punsoda i Ignasi Moreta. La periodista i escriptora, Anna Punsoda és natural de Concabella i per altra banda Ignasi Moreta, a part...

Castell de Concabella

una porta per descobrir la Segarra