25/03/2019 Èxit rotund del III JAZZCONCABELLA

El dissabte dia 23 de març va tenir lloc al Castell de Concabella un concert a càrrec de Jordi Rossy Vibes Quintet. El concert clausurà la tercera edició del JazzConcabella, certamen organitzat conjuntament per l’associació cultural Amics del Castell de Concabella i l’Ajuntament dels Plans de Sió.

La banda, formada per Jordi Rossy (vibràfon), Mark Turner (saxo tenor), Jaume Llombart (guitarra), Tom Warburton (contrabaix) i Jeff Ballard (bateria), cinc músics molt especials d’orígens i generacions ben diferents, col·laboren per crear un so distintiu i una estètica plena de complicitat. Des del 2015, que va gravar Stay There (Pirouet), Rossy està de gira i ha gravat amb diferents configuracions de la seva banda Jordi Rossy Vives Quintet i Jordi Rossy Vives Trio.

Jordi Rossy, reconegut internacionalment com un dels bateries més influents de la seva generació, té un so únic i personal en el vibràfon, la marimba i el piano, i una estètica particular com a compositor i líder de les seves formacions. Ha gravat 14 àlbums com a líder o colíder de diversos projectes, tots amb excel·lents ressenyes crítiques de publicacions especialitzades. A finals del 2018 va publicar el disc Beyond Sunday (Jazz and People).

Notícies

21/03/2019 Visita de l’escola Ramon Estadella de Guissona

Encetem la primavera amb una nova visita escolar, aquest cop dels alumnes de 1r i 2n de primària de l'escola Ramon Estadella de la veïna població de Guissona. Després de visitar el Castell de les Pallargues, també al municipi de Plans de Sió, han dinat a Concabella i...

12/03/2019 Exposició d’escultures de Ramon Sanfeliu

El Castell de Concabella acull una nova exposició des del cap de setmana passat. Es tracta d’una mostra d’escultures de l’artista Ramon Sanfeliu, estudiant d’escultura a l’Escola d’Art i Superior de Disseny Ondara de Tàrrega. Són escultures fetes utilitzant diversos...

Castell de Concabella

una porta per descobrir la Segarra