25/03/2019 Èxit rotund del III JAZZCONCABELLA

El dissabte dia 23 de març va tenir lloc al Castell de Concabella un concert a càrrec de Jordi Rossy Vibes Quintet. El concert clausurà la tercera edició del JazzConcabella, certamen organitzat conjuntament per l’associació cultural Amics del Castell de Concabella i l’Ajuntament dels Plans de Sió.

La banda, formada per Jordi Rossy (vibràfon), Mark Turner (saxo tenor), Jaume Llombart (guitarra), Tom Warburton (contrabaix) i Jeff Ballard (bateria), cinc músics molt especials d’orígens i generacions ben diferents, col·laboren per crear un so distintiu i una estètica plena de complicitat. Des del 2015, que va gravar Stay There (Pirouet), Rossy està de gira i ha gravat amb diferents configuracions de la seva banda Jordi Rossy Vives Quintet i Jordi Rossy Vives Trio.

Jordi Rossy, reconegut internacionalment com un dels bateries més influents de la seva generació, té un so únic i personal en el vibràfon, la marimba i el piano, i una estètica particular com a compositor i líder de les seves formacions. Ha gravat 14 àlbums com a líder o colíder de diversos projectes, tots amb excel·lents ressenyes crítiques de publicacions especialitzades. A finals del 2018 va publicar el disc Beyond Sunday (Jazz and People).

Notícies

12/09/2019 Visita de l’Associació de jubilats de Tona

Comencem les visites de la Ruta dels Castells dels Plans de Sió amb una seixantena de persones de l'Associació de jubilats de Tona. En aquesta ruta, amb guia, han pogut visitar el Castell de Concabella, el Castell de les Pallargues i han visitat per l'exterior els...

16/08/2019 El barber que no va suportar el dret de cuixa.

Aquest mes d'agost, el diari Ara, dedica un ampli reportatge al Patrimoni Cultural dels Castells Catalans i en especial als de la Segarra. Del Castell de Concabella ens en parla el periodista Daniel Romaní i n'explica la llegenda del barber ofès i també parla de...

Castell de Concabella

una porta per descobrir la Segarra