26/04/2019 L'Institut Guinovarda de Piera visiten l'Espai Pedrolo

Un grup de 63 alumnes de l’IES Guinovarda de Piera han visitat el Castell de Concabella, l’aeròdrom dels Plans de Sió i el Castell de l’Aranyó.

Han realitzat una visita guiada a l’Espai Pedrolo, de la mà de Dolors Pont, guia del castell, qui els ha fet descobrir la figura del cèlebre escriptor, repassant la seva vida i obra. El llibre “Mecanoscrit del segon origen”, ha portat aquests joves a voler conèixer l’origen d’aquest “long seller”, que és, encara avui, el llibre més venut escrit en català.

Els alumnes han realitzat també un taller de poesia visual amb Nomar Guixé, artista de Puigverd d’Agramunt, que els ha despertat la seva creativitat tot endinsant-los en la faceta poètica de l’escriptor.

 

Notícies

19/05/2019 Racons encantadors de Plans de Sió.

El dominical Lectura del Diari Segre dedica un ampli reportatge als Espais Naturals de Ponent. Aquesta primavera s’han posat en marxa les ‘Rutes d’en Pius’, circuits d’orientació i ornitologia que ens animen a descobrir aquests espais. Una vintena de zones de les...

12/04/2019 Presentació de la nova web del Castell de Concabella

Fruit del treball comú de i l’Ajuntament dels Plans de Sió i l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal, el Castell de Concabella estrena pàgina web: un espai que pretén ser referent informatiu per a les persones interessades a conèixer el Castell, els...

Castell de Concabella

una porta per descobrir la Segarra