31/03/2022 Els alumnes de 1r i 2n de Primària també visiten el Castell

Els alumnes de primer i segon de Primària de l’escola FEDAC Guissona ens van visitar el divendres 25 de març.

Van poder observar amb tot detall els elements més característics de l’antic castell, com les espitlleres i la latrina, que els desperten la curiositat, i també recórrer tots els espais que tenim a l’interior: Centre d’Interpretació dels Castells del Sió, Secans de Lleida i Espai Pedrolo. I conèixer la truculenta llegenda del barber de Concabella. Les visites les podem adaptar a totes les edats.

Encara que pugui resultar sorprenent, els més petits també se senten fascinats quan entren a l’Espai Pedrolo i poden veure de ben a prop el mobiliari que tenia l’escriptor al despatx i la màquina amb la qual va escriure tantes històries, com El principi de tot, un conte il·lustrat que els encanta i que no ens cansarem mai d’explicar. És una delícia comprovar com els infants també poden gaudir de l’univers pedrolià gràcies a aquest llibre, que té unes il·lustracions precioses de Pep Boatella i que va ser publicat per l’editorial Comanegra.

Notícies

07/05/2023 Torna la tan esperada Fira del Barber

07/05/2023 Torna la tan esperada Fira del Barber

Concabella celebrarà la cinquena edició de la Fira del Barber el diumenge 7 de maig. Després d’una aturada de 5 anys, enguany el Grup de Joves del municipi i l’Ajuntament dels Plans de Sió han decidit reprendre aquest certamen firal ambientat en l’època medieval. Les...

Castell de Concabella

una porta per descobrir la Segarra