8/10/2021 El públic torna a omplir la sala del Castell per escoltar el Quartet Amoenus

El públic va tornar a omplir la sala del castell el dissabte 2 d’octubre per assistir al concert que va oferir el Quartet Amoenus en l’obertura de la setzena edició del Festival de Música Castell de Concabella, organitzat per l’associació cultural Amics del Castell de Concabella.

El quartet va estrenar l’obra Lèmurs del compositor Víctor Estapé, qui, abans de l’inici del concert, en va fer la presentació. Els músics van completar el programa amb obres de Rossini i Lickl.

El Quartet Amoenus està format per Enric Ribalta, flauta; Víctor Lleixà, clarinet; Julio Gargallo, trompa, i Ramon Aragall, fagot.

Dins del marc del Festival de Música, el dia 16 d’octubre actuarà el Quartet Teixidor i el 13 de novembre tancaran aquesta edició la soprano Marga Cloquell i el pianista Jesús López Blanco. Recordem que el 2020 no es  va poder celebrar aquest certamen musical a causa de les restriccions imposades per frenar la covid-19.

A la foto, els músics, ovacionats pel públic. Ramon Aldomà Tomàs n’és l’autor.

 

 

 

 

 

 

 

Notícies

26/01/2021 ‘Gent de Concabella’ s’exposa a Sabadell

El projecte fotogràfic Gent de Concabella, de Miquel Traveria i Georgina Gorriz, es pot veure fins al 13 de febrer al Casal Pere Quart de Sabadell. En aquesta ocasió s'exhibeixen 36 dels 62 retrats de què consta la col·lecció. Les fotos, en blanc i negre i...

Castell de Concabella

una porta per descobrir la Segarra