9/11/2020 L'Espai Pedrolo rep els llibres guanyadors del 7Lletres

L’alcalde dels Plans de Sió, Xavier Pintó, ha rebut de mans de la consellera de Cultura del Consell Comarcal de la Segarra, Elisabet Jové, els llibres que han estat premiats en les catorze edicions del Premi Literari 7Lletres de contes, publicats per Pagès Editors.

La segarrenca Ester Enrich Coma, amb l’obra Blanc sobre negre, es va emportar la quinzena edició del premi, que es va lliurar el divendres 18 de setembre al Castell de Concabella. El llibre sortirà publicat a principis de l’any que ve i, com els altres catorze, també passarà a formar part de la col·lecció.

Des de l’any 2006, l’Àrea de Cultura del Consell Comarcal de la Segarra, la regidoria de Cultura de la Paeria de Cervera, la Fundació Manuel de Pedrolo i, recentment, l’Ajuntament dels Plans de Sió, convoquen anualment el 7Lletres en homenatge a Manuel de Pedrolo. Es tracta d’un recull de 7 relats de temàtica lliure en català i està dotat amb 7.000 € i la publicació de l’obra a càrrec de Pagès editors.

Notícies

20/09/2020 La segarrenca Ester Enrich Coma guanya el 7Lletres

Ester Enrich Coma, amb l’obra Blanc sobre negre, s'ha emportat la quinzena edició del Premi Literari 7Lletres de contes, que es va lliurar el divendres 18 de setembre al Castell de Concabella. És la primera vegada que recau a la Segarra. La guanyadora, que es va...

Reobrim el dissabte 11 de juliol

El Castell de Concabella ha estat tancat temporalment durant 4 mesos com a conseqüència de la crisi sanitària provocada per la Covid-19. Finalment, tornem a obrir les portes a partir del dissabte 11 de juliol en l’horari habitual: dissabtes, diumenges i festius, de...

Castell de Concabella

una porta per descobrir la Segarra