9/11/2020 L'Espai Pedrolo rep els llibres guanyadors del 7Lletres

L’alcalde dels Plans de Sió, Xavier Pintó, ha rebut de mans de la consellera de Cultura del Consell Comarcal de la Segarra, Elisabet Jové, els llibres que han estat premiats en les catorze edicions del Premi Literari 7Lletres de contes, publicats per Pagès Editors.

La segarrenca Ester Enrich Coma, amb l’obra Blanc sobre negre, es va emportar la quinzena edició del premi, que es va lliurar el divendres 18 de setembre al Castell de Concabella. El llibre sortirà publicat a principis de l’any que ve i, com els altres catorze, també passarà a formar part de la col·lecció.

Des de l’any 2006, l’Àrea de Cultura del Consell Comarcal de la Segarra, la regidoria de Cultura de la Paeria de Cervera, la Fundació Manuel de Pedrolo i, recentment, l’Ajuntament dels Plans de Sió, convoquen anualment el 7Lletres en homenatge a Manuel de Pedrolo. Es tracta d’un recull de 7 relats de temàtica lliure en català i està dotat amb 7.000 € i la publicació de l’obra a càrrec de Pagès editors.

Notícies

15/09/2021 Setena temporada d’activitats culturals al Castell

L’associació cultural Amics del Castell de Concabella ha presentat la setena temporada d’activitats culturals, després de més d’un any aturats a causa de la covid-19.Com ja és tradició, la temporada s’inicia amb el Festival de Música Castell de Concabella, que enguany...

12/07/2021 Ramon Pardina, guanyador del XVI Premi 7lletres

Ramon Pardina, escriptor i guionista, és el guanyador de la setzena edició del premi literari 7lletres amb l'obra El gran circ domèstic. En els 7 relats del llibre, l'autor entrelliga la vida més quotidiana, domèstica, amb la sorpresa i l'experiència fantàstica per...

Castell de Concabella

una porta per descobrir la Segarra