17/12/2022 Presentació del llibre 'De carlinades per la Segarra històrica. Descobrint els escenaris de mig segle de violència'

Jaume Moya presentarà el seu nou llibre, De carlinades per la Segarra històrica. Descobrint els escenaris de mig segle de violència, el dissabte 17 de desembre, a les 6 de la tarda, al Castell de Concabella. Es tracta d’una obra divulgativa, publicada per l’editorial Fonoll, que acosta les carlinades a tots els públics i posa en valor un territori i els seus protagonistes. El llibre, il·lustrat amb fotografies a tot color, ens ofereix un recorregut per la història i pels escenaris que van marcar mig segle d’enfrontaments.

Jaume Moya, veí de Florejacs, és llicenciat en dret, postgrau en gestió immobiliària i procurador dels tribunals. Ha representat la demarcació de Lleida com a diputat al Congrés entre 2016 i 2019. És autor del llibre Els castells de la Segarra (Cossetània Edicions, 2011).

L’acte, que serà presentat per la historiadora de l’art Maria Garganté, és obert a tothom i s’inclou dins de la programació de la vuitena temporada d’activitats culturals de l’associació Amics del Castell de Concabella.

Quan:
Dissabte 17 de desembre de 2022

Hora: 
6 de la tarda

 

Castell de Concabella

una porta per descobrir la Segarra