2/4/2022 Enric Casasses i Feliu Gasull, poesia i guitarra

El poeta Enric Casasses i el guitarrista Feliu Gasull oferiran un recital aquest dissabte al Castell de Concabella. Ja fa uns quants anys que els versos de Casasses s’entrecreuen amb les notes que fa sonar Gasull.

Casasses, a més de poesia, també ha conreat altres gèneres com l’assaig, l’assaig poètic, el periodisme, el drama i la narrativa, és rapsode i traductor. El juliol de 2012 va rebre el Premi Nacional de Cultura de Literatura, en reconeixement a la seva trajectòria. I el 2020 va ser guardonat amb el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes. Ha propiciat la poesia oral i l’espectacle en vers. Se’l considera un dels escriptors més transgressors en català. A finals d’any va publicar Soliloquis de nyigui-nyogui, un volum de més de cinc-centes pàgines que aplega els poemes llargs que ha escrit del 1977 al 2020. 

Feliu Gasull és un dels guitarristes i compositors catalans de més projecció nacional i internacional. Com a compositor ha escrit obres per a guitarra, per a formacions de cambra, per a veu i per a orquestra. L’any 1991 va rebre el Premi Ciutat de Barcelona.

Quan:
Dissabte 2 d’abril de 2022, a les 7 de la tarda

Preu: 
6 € socis Amics del Castell de Concabella i menors d’edat 
10 € no socis

Organització
Amics del Castell de Concabella
Ajuntament dels Plans de Sió
Castell de Concabella

Castell de Concabella

una porta per descobrir la Segarra