04/02/2023 Carles Benavent, Tino di Geraldo i Jorge Pardo al VI JazzConcabella

Carles Benavent, Tino di Geraldo i Jorge Pardo, considerats els autèntics mestres de la fusió del flamenc i el jazz, presentaran el dissabte 4 de febrer el seu últim treball discogràfic, Flamenco leaks, el tercer disc que han gravat junts en els últims vint anys, dins de la programació del VI JazzConcabella.

Jorge Pardo, flauta i saxos; Carles Benavent, baix elèctric, i Tino di Geraldo, bateria i percussió, estan avalats per dècades de reconeixement professional. Han compartit escenari i gravacions amb artistes nacionals i internacionals com Camarón de la Isla, Paco de Lucía, Enrique Morente, Chick Corea, Miles Davis, Pat Metheny i Jackson Browne, entre d’altres.

Aquesta és una oportunitat única per poder escoltar, a la demarcació de Lleida, aquest trio d’una qualitat indiscutible.

El JazzConcabella està organitzat per l’associació cultural Amics del Castell de Concabella, l’Ajuntament dels Plans de Sió i el Castell de Concabella. El concert se celebrarà a les 7 de la tarda. Les entrades es posaran a la venda una hora abans de l’inici del concert a taquilla. 

Podeu veure el cartell complet del festival a la pestanya Activitats.

Notícies

Castell de Concabella

una porta per descobrir la Segarra