Serveis / Altres serveis

Festival de Música del Castell de Concabella

Músics de renom internacional es donen cita cada any a l’escenari del Castell de Concabella, un esdeveniment musical organitzat per l’Ajuntament dels Plans de Sió i l’associació cultural Amics del Castell de Concabella.

Associació cultural Amics del Castell de Concabella

Entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu dinamitzar la vida social i cultural del territori mitjançant l’organització de tota mena dactivitats ludicoculturals, com ara concerts, espectacles teatrals, xerrades i excursions, entre d’altres, amb una programació anual estable. L’emblema de l’associació és el Festival de Música, que se celebra des de l’any 2005 cada mes d’octubre.

Ajuntament dels Plans de Sió

Amb 55,98 km2, el terme municipal dels Plans de Sió compta amb onze nuclis de població: les Pallargues, Sisteró, Mont-roig de Segarra, l’Aranyó, el Canós, Concabella, Hostafrancs, Ratera i els llogarets de Muller i Montcortès de Segarra. També pertanyen als Plans de Sió algunes antigues masies com Queralt de Meca o la de Golonor i l’antiga quadra de Talarn.

Consell Comarcal de la Segarra

La Segarra, amb un paisatge i una vida rurals poc transformats per la urbanització i la industrialització, fenòmens que s’han concentrat a les principals poblacions de la comarca, es caracteritza per tenir una bellesa intrínseca capaç de satisfer els esperits sensibles als valors de la natura, de la història i de la vida rural.

Castell de Concabella

una porta per descobrir la Segarra