Fons documental de Manuel de Pedrolo

Recuperar la memòria de la figura i de l’obra de l’escriptor Manuel de Pedrolo és la principal finalitat per la qual va ser concebuda i creada la Fundació que porta el seu nom.

Recuperar la memòria de la figura i de l’obra de l’escriptor Manuel de Pedrolo és la principal finalitat per la qual va ser concebuda i creada la Fundació que porta el seu nom. Tots els projectes i activitats que contempla la Fundació es desprenen de la neta i ferma voluntat de rescabalar de l’oblit la vida, obra i pensament de l’autor nascut a l’Aranyó (la Segarra) el 1918 i mort a Barcelona el 1990.

El Castell de Concabella acull, des de l’any 2014, el fons documental de l’escriptor, sorgit d’un ambiciós projecte per a la consecució de l’inventari, classificació, valoració i catalogació de la biblioteca (de més de 10.000 volums) de Manuel de Pedrolo, que inclou, a més, les col·leccions, obres, manuscrits i correspondència.

L’arxiu del fons, modern, obert i consultable per als estudiosos, és part de l’Espai Pedrolo, integrat també per l’exposició permanent Pedrolo, més enllà dels límits i una sala d’exposicions temporals.

Informació general
Per coordinar visites contactar amb: info@castelldeconcabella.cat

Castell de Concabella
C/de la Font s/n Tel. +34 973 554 151
www.castelldeconcabella.cat

Castell de Concabella

una porta per descobrir la Segarra