El Castell / Espais

El Castell de Concabella compta amb diferents espais. Les instal·lacions poden llogar-se per a activitats diverses.

» Centre d’Interpretació dels Castells del Sió

» Centre d’Interpretació dels Secans de Lleida

» Espai Pedrolo

» Fons Documental de Manuel de Pedrolo

 

Sala d’exposicions temporals

El Castell de Concabella acull nombroses exposicions al llarg de l’any. La sala, gran i espaiosa, està oberta a tot tipus de mostra i estil artístic. Per exposar al Castell de Concabella cal presentar la proposta mitjançant un correu electrònic a info@castelldeconcabella.cat

 

Sala gran

Una gran sala polivalent ocupa l’espai central del Castell de Concabella. S’hi poden realizar tota mena d’activitats: des de concerts o espectacles teatrals fins a dinars o festes privades. Disposa d’escenari i equipament bàsic de llum i so, ampliable en cas de necessitat. És un espai ampli, amb aforament fins a 200 persones, que pot adaptar-se fàcilment a qualsevol esdeveniment.
La sala gran del Castell de Concabella acull activitats com el Festival de Música del Castell de Concabella, xerrades i conferències, el cicle de jazz organitzat per l’associació cultural Amics del Castell de Concabella, etc.

 

Sala de les arcades (local social)

El Castell de Concabella disposa d’una petita sala-bar polivalent, adequada per a xerrades i mostres audiovisuals i equipada amb taules i cadires, televisió, nevera i cafetera i màquina de vènding.

 

Sala petita

El tercer pis del Castell de Concabella disposa d’una petita sala, amb aforament per unes 50 persones, que pot acollir activitats diverses, com ara xerrades i mostres d’audiovisuals. Està equipada amb projector i pantalla i taules i cadires segons necessitat.

Castell de Concabella

una porta per descobrir la Segarra