11/05/2021 El director de la Institució de les Lletres Catalanes visita l'Espai Pedrolo

El director de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC), Oriol Ponsatí-Murlà, ha visitat l’Espai Pedrolo del Castell de Concabella. L’alcalde dels Plans de Sió, Xavier Pintó; el president del Consell Comarcal de la Segarra, Francesc Lluch; la consellera comarcal de Cultura, Elisabet Jové, i la tècnica de programes de la ILC, Vanessa Borés, l’han acompanyat en el recorregut.

El director de la ILC ha fet una ruta per les terres de Ponent, on també ha visitat l’exposició “Joan Barceló: poeta, pintor, narrador i dramaturg” a Menàrguens i Lo Pardal, Fundació Privada Guillem Viladot a Agramunt. Davant la qualitat d’aquests i altres escriptors que tenim a les comarques de la Noguera, l’Urgell i la Segarra suggereix que ens posem d’acord per treballar conjuntament per difondre’n la seva obra.

Notícies

07/05/2023 Torna la tan esperada Fira del Barber

07/05/2023 Torna la tan esperada Fira del Barber

Concabella celebrarà la cinquena edició de la Fira del Barber el diumenge 7 de maig. Després d’una aturada de 5 anys, enguany el Grup de Joves del municipi i l’Ajuntament dels Plans de Sió han decidit reprendre aquest certamen firal ambientat en l’època medieval. Les...

Castell de Concabella

una porta per descobrir la Segarra