15/09/2021 Setena temporada d'activitats culturals al Castell

L’associació cultural Amics del Castell de Concabella ha presentat la setena temporada d’activitats culturals, després de més d’un any aturats a causa de la covid-19.

Com ja és tradició, la temporada s’inicia amb el Festival de Música Castell de Concabella, que enguany ja arriba a la setzena edició. El certamen oferirà els següents concerts (el cartell el trobareu a l’apartat Activitats d’aquest web):

  • 2 d’octubre: Quartet Amoenus, que estrenarà l’obra Lèmurs del compositor català Víctor Estapé, actual director acadèmic del Conservatori del Liceu. Aquesta peça respon a un encàrrec fet pels Amics del Castell de Concabella a l’autor i que ell mateix presentarà al públic mitja hora abans de l’inici del concert.
  • 16 d’octubre: Quartet Teixidor.
  • 13 de novembre: Marga Cloquell, soprano, i Jesús López Blanco, piano.

L’any 2022 s’iniciarà amb la cinquena edició del JazzConcabella, que com ja és habitual presentarà tres concerts:

  • 15 de gener: Jaume Llombart Sextet                            
  • 5 de febrer: Xavier Monge Quartet feat. Perico Sambeat
  • 12 de març: Ex-Roommates

El mes d’abril és el dedicat a la poesia. El dia 2 ens acompanyaran el poeta Enric Casasses, Premi d’Honor de les Lletres Catalanes 2020, i el guitarrista Feliu GasuIl.

I tancarà la temporada Josep Maria Ganyet Cirera, enginyer informàtic, col·laborador de diversos mitjans de comunicació i molt vinculat des de petit a Concabella, que impartirà la conferència Concabella, el centre de l’Univers el dia 28 de maig.

Les entrades, tant dels concerts de música clàssica com de jazz, tindran un preu de 12 € per als socis de l’associació cultural Amics del Castell de Concabella i els menors d’edat i de 15 € per als no socis. Pel que fa al recital de poesia i música, costaran 3 € als socis i menors d’edat i 5 € als no socis. L’accés a la conferència del Josep Maria Ganyet és gratuït.

Tots els actes, si la normativa no canvia, es faran amb aforament reduït i respectant el protocol de seguretat covid-19. Cal reservar l’entrada prèviament a través d’un missatge, en què s’especificarà l’acte al qual es vol assistir i el dia, a la següent adreça de correu electrònic: amics.castell.concabella@gmail.com. I es poden reservar un màxim de 2 entrades per persona i espectacle.

La foto de la sala d’actes del Castell plena de gom a gom que il·lustra aquesta notícia és de Ramon Aldomà Tomàs.

Notícies

5/7/2024 Declarat desert el XIX Premi 7lletres 2024 de relats breus

5/7/2024 Declarat desert el XIX Premi 7lletres 2024 de relats breus

El divendres 5 de juliol, el Castell de Concabella va acollir l’acte de lliurament del 19è Premi 7lletres. El premi literari i més coses, que en aquesta ocasió ha quedat desert. Les administracions convocants, el Consell Comarcal de la Segarra, la Paeria de Cervera i...

26/5/2024 Concabella celebra la VI Fira del Barber el 26 de maig

26/5/2024 Concabella celebra la VI Fira del Barber el 26 de maig

La sisena edició de la Fira del Barber de Concabella se celebrarà el diumenge 26 de maig. A les 11 del matí obriran les parades de productes d’artesania i alimentació, que estaran repartides pels carrers del centre del poble, engalanats per a l’ocasió. Al castell, com...

Castell de Concabella

una porta per descobrir la Segarra