15/09/2021 Setena temporada d'activitats culturals al Castell

L’associació cultural Amics del Castell de Concabella ha presentat la setena temporada d’activitats culturals, després de més d’un any aturats a causa de la covid-19.

Com ja és tradició, la temporada s’inicia amb el Festival de Música Castell de Concabella, que enguany ja arriba a la setzena edició. El certamen oferirà els següents concerts (el cartell el trobareu a l’apartat Activitats d’aquest web):

  • 2 d’octubre: Quartet Amoenus, que estrenarà l’obra Lèmurs del compositor català Víctor Estapé, actual director acadèmic del Conservatori del Liceu. Aquesta peça respon a un encàrrec fet pels Amics del Castell de Concabella a l’autor i que ell mateix presentarà al públic mitja hora abans de l’inici del concert.
  • 16 d’octubre: Quartet Teixidor.
  • 13 de novembre: Marga Cloquell, soprano, i Jesús López Blanco, piano.

L’any 2022 s’iniciarà amb la cinquena edició del JazzConcabella, que com ja és habitual presentarà tres concerts:

  • 15 de gener: Jaume Llombart Sextet                            
  • 5 de febrer: Xavier Monge Quartet feat. Perico Sambeat
  • 12 de març: Ex-Roommates

El mes d’abril és el dedicat a la poesia. El dia 2 ens acompanyaran el poeta Enric Casasses, Premi d’Honor de les Lletres Catalanes 2020, i el guitarrista Feliu GasuIl.

I tancarà la temporada Josep Maria Ganyet Cirera, enginyer informàtic, col·laborador de diversos mitjans de comunicació i molt vinculat des de petit a Concabella, que impartirà la conferència Concabella, el centre de l’Univers el dia 28 de maig.

Les entrades, tant dels concerts de música clàssica com de jazz, tindran un preu de 12 € per als socis de l’associació cultural Amics del Castell de Concabella i els menors d’edat i de 15 € per als no socis. Pel que fa al recital de poesia i música, costaran 3 € als socis i menors d’edat i 5 € als no socis. L’accés a la conferència del Josep Maria Ganyet és gratuït.

Tots els actes, si la normativa no canvia, es faran amb aforament reduït i respectant el protocol de seguretat covid-19. Cal reservar l’entrada prèviament a través d’un missatge, en què s’especificarà l’acte al qual es vol assistir i el dia, a la següent adreça de correu electrònic: amics.castell.concabella@gmail.com. I es poden reservar un màxim de 2 entrades per persona i espectacle.

La foto de la sala d’actes del Castell plena de gom a gom que il·lustra aquesta notícia és de Ramon Aldomà Tomàs.

Notícies

26/01/2021 ‘Gent de Concabella’ s’exposa a Sabadell

El projecte fotogràfic Gent de Concabella, de Miquel Traveria i Georgina Gorriz, es pot veure fins al 13 de febrer al Casal Pere Quart de Sabadell. En aquesta ocasió s'exhibeixen 36 dels 62 retrats de què consta la col·lecció. Les fotos, en blanc i negre i...

Castell de Concabella

una porta per descobrir la Segarra