19/10/2019 Obertura del XV Festival de Música al Castell de Concabella

Un sextet de flautes, format per: Núria Calaf, Robert Canela, Xesco Grau, Neus Puig, Isidor Rosich i Enric Ribalta, va inaugurar el passat dissabte al vespre el XV Festival de Música al Castell de Concabella.

Abans d’iniciar l’actuació, l’associació Amics del Castell de Concabella, organitzadora del festival juntament amb el consistori, va voler dedicar el 15è aniversari als polítics catalans presos. Més d’una hora de concert amb la sala d’actes del castell plena a vessar en un certamen que s’ha consolidat com un referent de la música clàssica a les comarques lleidatanes.

El Festival inclourà dos concerts més el 26 d’octubre amb el Quartet Gerhard i el 9 de novembre amb el Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana dirigit pel músic de Cervera Xavier Puig, que presentarà nou repertori.

 

Notícies

26/5/2024 Concabella celebra la VI Fira del Barber el 26 de maig

26/5/2024 Concabella celebra la VI Fira del Barber el 26 de maig

La sisena edició de la Fira del Barber de Concabella se celebrarà el diumenge 26 de maig. A les 11 del matí obriran les parades de productes d’artesania i alimentació, que estaran repartides pels carrers del centre del poble, engalanats per a l’ocasió. Al castell, com...

22/12/2023 Bones festes i bon any 2024!

22/12/2023 Bones festes i bon any 2024!

Des del Castell de Concabella us desitgem molt bones festes i un bon any 2024 ple de cultura. Aprofitem l'avinentesa per comunicar-vos que el Castell estarà tancat totes les festes: des del 25 de desembre fins al 7 de gener. Ens retrobem, doncs, el 13 de gener de...

Castell de Concabella

una porta per descobrir la Segarra