25/03/2019 Èxit rotund del III JAZZCONCABELLA

El dissabte dia 23 de març va tenir lloc al Castell de Concabella un concert a càrrec de Jordi Rossy Vibes Quintet. El concert clausurà la tercera edició del JazzConcabella, certamen organitzat conjuntament per l’associació cultural Amics del Castell de Concabella i l’Ajuntament dels Plans de Sió.

La banda, formada per Jordi Rossy (vibràfon), Mark Turner (saxo tenor), Jaume Llombart (guitarra), Tom Warburton (contrabaix) i Jeff Ballard (bateria), cinc músics molt especials d’orígens i generacions ben diferents, col·laboren per crear un so distintiu i una estètica plena de complicitat. Des del 2015, que va gravar Stay There (Pirouet), Rossy està de gira i ha gravat amb diferents configuracions de la seva banda Jordi Rossy Vives Quintet i Jordi Rossy Vives Trio.

Jordi Rossy, reconegut internacionalment com un dels bateries més influents de la seva generació, té un so únic i personal en el vibràfon, la marimba i el piano, i una estètica particular com a compositor i líder de les seves formacions. Ha gravat 14 àlbums com a líder o colíder de diversos projectes, tots amb excel·lents ressenyes crítiques de publicacions especialitzades. A finals del 2018 va publicar el disc Beyond Sunday (Jazz and People).

Notícies

Castell de Concabella

una porta per descobrir la Segarra