30/11/2021 Visita al Castell i anellament d'ocells

El dia 25 de novembre, el Centre de Formació d’Adults de Tàrrega va visitar el Castell de Concabella i va participar en una activitat d’anellament d’ocells de la mà del projecte educatiu Espais Naturals de Ponent, impulsat per l’Associació Leader de Ponent. Posteriorment, l’ornitòleg Sergi Sales va impartir una lliçó magistral sobre ocells estèpics tot recorrent el Centre d’Interpretació dels Secans de Lleida.

Espais Naturals de Ponent organitza activitats per a tota mena de públic a fi de preservar els espais naturals i un dels seus objectius és donar a conèixer el nostre territori a través dels ocells que hi habiten i la seva interacció amb els elements de l’entorn.

Els alumnes del Centre de Formació d’Adults de Tàrrega també van poder recórrer, en una visita guiada, l’Espai Pedrolo, el Centre d’Interpretació dels Castells del Sió i la sala d’exposicions temporals, que en aquests moments acull una exposició de pintures de l’artista Llorenç Dellarés.

Aquesta és una altra proposta que us deixem aquí perquè pugueu conèixer l’ampli ventall d’activitats que podem dur a terme a les instal·lacions del Castell de Concabella.

Notícies

Castell de Concabella

una porta per descobrir la Segarra