31/03/2022 Els alumnes de 1r i 2n de Primària també visiten el Castell

Els alumnes de primer i segon de Primària de l’escola FEDAC Guissona ens van visitar el divendres 25 de març.

Van poder observar amb tot detall els elements més característics de l’antic castell, com les espitlleres i la latrina, que els desperten la curiositat, i també recórrer tots els espais que tenim a l’interior: Centre d’Interpretació dels Castells del Sió, Secans de Lleida i Espai Pedrolo. I conèixer la truculenta llegenda del barber de Concabella. Les visites les podem adaptar a totes les edats.

Encara que pugui resultar sorprenent, els més petits també se senten fascinats quan entren a l’Espai Pedrolo i poden veure de ben a prop el mobiliari que tenia l’escriptor al despatx i la màquina amb la qual va escriure tantes històries, com El principi de tot, un conte il·lustrat que els encanta i que no ens cansarem mai d’explicar. És una delícia comprovar com els infants també poden gaudir de l’univers pedrolià gràcies a aquest llibre, que té unes il·lustracions precioses de Pep Boatella i que va ser publicat per l’editorial Comanegra.

Notícies

11/10/2022 Montse Milan guanya el 17è Premi Literari 7lletres

Montse Milan Moliné, amb Manual de supervivència, és la guanyadora de la dissetena edició del Premi Literari 7Lletres, lliurat el divendres 7 d'octubre en un acte celebrat al Castell de Concabella.Manual de supervivència és una història d’històries. La fredor de la...

Castell de Concabella

una porta per descobrir la Segarra