8/10/2021 El públic torna a omplir la sala del Castell per escoltar el Quartet Amoenus

El públic va tornar a omplir la sala del castell el dissabte 2 d’octubre per assistir al concert que va oferir el Quartet Amoenus en l’obertura de la setzena edició del Festival de Música Castell de Concabella, organitzat per l’associació cultural Amics del Castell de Concabella.

El quartet va estrenar l’obra Lèmurs del compositor Víctor Estapé, qui, abans de l’inici del concert, en va fer la presentació. Els músics van completar el programa amb obres de Rossini i Lickl.

El Quartet Amoenus està format per Enric Ribalta, flauta; Víctor Lleixà, clarinet; Julio Gargallo, trompa, i Ramon Aragall, fagot.

Dins del marc del Festival de Música, el dia 16 d’octubre actuarà el Quartet Teixidor i el 13 de novembre tancaran aquesta edició la soprano Marga Cloquell i el pianista Jesús López Blanco. Recordem que el 2020 no es  va poder celebrar aquest certamen musical a causa de les restriccions imposades per frenar la covid-19.

A la foto, els músics, ovacionats pel públic. Ramon Aldomà Tomàs n’és l’autor.

 

 

 

 

 

 

 

Notícies

11/10/2022 Montse Milan guanya el 17è Premi Literari 7lletres

Montse Milan Moliné, amb Manual de supervivència, és la guanyadora de la dissetena edició del Premi Literari 7Lletres, lliurat el divendres 7 d'octubre en un acte celebrat al Castell de Concabella.Manual de supervivència és una història d’històries. La fredor de la...

Castell de Concabella

una porta per descobrir la Segarra