8/10/2021 El públic torna a omplir la sala del Castell per escoltar el Quartet Amoenus

El públic va tornar a omplir la sala del castell el dissabte 2 d’octubre per assistir al concert que va oferir el Quartet Amoenus en l’obertura de la setzena edició del Festival de Música Castell de Concabella, organitzat per l’associació cultural Amics del Castell de Concabella.

El quartet va estrenar l’obra Lèmurs del compositor Víctor Estapé, qui, abans de l’inici del concert, en va fer la presentació. Els músics van completar el programa amb obres de Rossini i Lickl.

El Quartet Amoenus està format per Enric Ribalta, flauta; Víctor Lleixà, clarinet; Julio Gargallo, trompa, i Ramon Aragall, fagot.

Dins del marc del Festival de Música, el dia 16 d’octubre actuarà el Quartet Teixidor i el 13 de novembre tancaran aquesta edició la soprano Marga Cloquell i el pianista Jesús López Blanco. Recordem que el 2020 no es  va poder celebrar aquest certamen musical a causa de les restriccions imposades per frenar la covid-19.

A la foto, els músics, ovacionats pel públic. Ramon Aldomà Tomàs n’és l’autor.

 

 

 

 

 

 

 

Notícies

15/09/2021 Setena temporada d’activitats culturals al Castell

L’associació cultural Amics del Castell de Concabella ha presentat la setena temporada d’activitats culturals, després de més d’un any aturats a causa de la covid-19.Com ja és tradició, la temporada s’inicia amb el Festival de Música Castell de Concabella, que enguany...

12/07/2021 Ramon Pardina, guanyador del XVI Premi 7lletres

Ramon Pardina, escriptor i guionista, és el guanyador de la setzena edició del premi literari 7lletres amb l'obra El gran circ domèstic. En els 7 relats del llibre, l'autor entrelliga la vida més quotidiana, domèstica, amb la sorpresa i l'experiència fantàstica per...

Castell de Concabella

una porta per descobrir la Segarra