9/11/2019 El Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana tanca el XV Festival de Música

El Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana, dirigit pel cerverí Xavier Puig, va actua al Castell de Concabella dissabte passat, dia 9 de novembre. Va ser el darrer concert del XV Festival de Música al Castell de Concabella, organitzat per l’associació cultural Amics del Castell de Concabella i l’Ajuntament dels Plans de Sió. Va estrenar el programa Tradició i creació: 150 anys de música coral catalana, a Concabella. El concert va estar enregistrat en directe per Catalunya Música.

El Cor de Cambra, que té el Premi Nacional de Música de la Generalitat de Catalunya, és un dels cors professionals amb més prestigi d’Europa. Col•labora amb les més prestigioses orquestres i òperes nacionals i internacionals i amb els directors més destacats del segle XXI. Pel que fa a Xavier Puig, des del 2018 és el director titular de l’Orquestra Simfònica del Vallès i director principal del Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana. També dirigeix l’Orquestra de Girona i el Cor de Cambra de l’Auditori Enric Granados de Lleida. Ha dirigit durant vint-i-cinc anys la Coral Ginesta de Cervera i el Murtra Ensemble, dedicat a la música del segle XX. També va ser el director artístic de les sis primeres edicions del Festival de Pasqua de Cervera, dedicat a la música clàssica catalana, que va fundar el 2011.

Un any més, el Festival de Música al Castell ha estat tot un èxit i es consolida com a un dels Festivals de Música clàssica del panorama musical català.

Notícies

Castell de Concabella

una porta per descobrir la Segarra