04/01/2019: Orquestra de Reciclados de Cateura (Paraguai)

L’Orquestra d’Instruments Reciclats de Cateura, dirigida per Favio Chávez, actuarà el dia 4 de gener al Castell de Concabella. Els músics són noies i nois que viuen a la comunitat instal·lada a l’entorn de l’abocador de Cateura, el més gran d’Asunción (Paraguai), i toquen amb instruments fets amb materials recollits en aquest abocador. Ara estan de gira per tot el món i tenim la sort d’acollir-los a Concabella, l’única actuació que faran a Catalunya.

L’objectiu de l’orquestra és formar, a través de la música, nens i joves que viuen a la comunitat de Cateura en condicions de vulnerabilitat i exclusió social. En el seu repertori interpreten música clàssica, folklòrica, paraguaiana, cançons dels Beatles o de Frank Sinatra, entre d’altres.

La filharmònica de l’abocador és el títol d’un multipremiat documental que va emetre TV3 sobre aquesta formació. Es tracta d’una història sobre el poder transformador de la música en un entorn de pobresa i contaminació ambiental. En podeu veure el tràiler en aquest enllaç: https://vimeo.com/171117264

Per saber-ne més coses podeu consultar el seu web: http://www.recycledorchestracateura.com/

Quan:
Dissabte 4 de gener de 2019
Dos sessions: 17 h / 20 h

Preu: 10 €

Organització
Amics del Castell de Concabella
Ajuntament dels Plans de Sió
Castell de Concabella

Castell de Concabella

una porta per descobrir la Segarra