12/07/2020 Exposició 'Colors del nou país que estem gestant'

El diumenge 12 de juliol obrim una nova exposició temporal: Colors del nou país que estem gestant, a càrrec d’Alpe Conceptes.

Per seguir celebrant l’Orgull LGTBI d’una forma més participativa i fora de les dates mediàtiques, Alpe Conceptes ens ofereix una sèrie de creacions plastificades per fer pensar i interactuar, ja que intenta aconseguir la visibilització de totes les persones, amb les seves diversitats i diferències.

Alpe Conceptes descriu així aquest projecte:
 

Exposem, per segona vegada a la paret, l’àlbum de l’acció “Un somriure per la 1a gaiestelada”, que fem des del 2013, per normalitzar les diverses formes d’estimar, en proposar que personalitats i governants es facin una foto amb la gaiestelada, perquè el país no sigui mai més caqui, ni en blanc i negre, i sigui de tots els colors perquè hi capiguem “totdon”.

 

Als més de 38 cartrons, de mida A3, hi ha les quasi 300 fotos amb els noms de qui ens recolza i del 15è àlbum que estem muntant amb les darreres imatges de la celebració de l’Orgull LGTBI a Sitges, amb la consegüent crida a seguir fent aquesta acció.  

 

Hi ha també creacions per fer pensar, com el tríptic que rememora les obres donades a Waterloo; 3 de les obres de la sèrie “Totdon” i 2 de la sèrie “Groc”;  les 3 obres exposades al balcó de casa, creades en el confinament: “VIntVINT” Sant Jordi, amb el cor fet per imatges de 62 balladors, de llargs, de la Confinasardana; l’obra creada pel 17 de maig, quan fa només 30 anys que no  som considerats malalts per l’OMS i l’obra Per Corpus confitats; i els 8 plotter amb els participants, a 15 de maig, de la Confinasardana. Altres obres d’homenatge al Mestre Brossa, propostes d’erotisme o denúncies de les agressions que patim per ser diferents o per treballar la nostra identitat de país.

Quan:
Del 12 de juliol al 20 de setembre del 2020
Horari:
Dissabtes, diumenges i festius, de 10.00 a 14.00 hores
Organització:
Alpe Conceptes Plastificats, amb la col·laboració de
Castell de Concabella
Ajuntament dels Plans de Sió

Castell de Concabella

una porta per descobrir la Segarra