1/10/2023 L'art pop i urbà de Sebastià Farré acoloreix el Castell de Concabella

El guissonenc Sebastià Farré exposa la seva obra al Castell de Concabella. En aquesta mostra es podran contemplar obres de diferents sèries, que ajudaran l’espectador a conèixer els seus diversos estils i tècniques, que van des del més pur estil art pop americà fins al collage. Farré conrea la pintura, l’escultura i la fotografia, és un gran innovador i constantment busca noves formes d’expressió artística. 

En els seus quadres, plens de color i de textures diverses, aconsegueix convertir elements i objectes quotidians i del carrer de diferents parts del món en autèntiques obres d’art. L’asfalt d’algunes ciutats, les tapes de les clavegueres, les persianes de ferro dels comerços d’algunes ciutats amb grafits o amb imatges de propaganda i fins i tot cadenats, panys de paret, personatges icònics, són traslladats als seus quadres amb una gran perfecció.

L’obra de Sebastià Farré ha rebut diferents reconeixements artístics i ha arribat a moltes parts del món (Nova York, Miami, París, Xangai, Madrid, Barcelona, Lleida…), tant a través d’exposicions col·lectives com individuals, de manera que s’ha convertit en un artista internacional. 

Quan:

De l’1 d’octubre al 24 de desembre.

Horari:
Dissabtes, diumenges i festius, de 10.00 a 14.00 hores.

 

 

Castell de Concabella

una porta per descobrir la Segarra