18/5/2024 Presentació del llibre 'El futur que volíem', de Francesc Duch

Sobrevals-Tricuera

El Castell de Concabella acollirà la presentació del llibre El futur que volíem, de Francesc Duch, guanyador del XVIII Premi 7Lletres, 2023, el dissabte 18 de maig, a les 7 de la tarda. L’acte comptarà amb la participació de l’autor, d’Eulàlia Pagès, directora de Pagès Editors, i de la periodista i escriptora Anna Punsoda.

El futur que volíem és un recull de relats de mirada crua que giren al voltant de la descoberta, la maduresa i el despertar de la consciència, que arriba de cop, com un tro i a qualsevol edat. Escrits des d’una distància propera i despullada, els protagonistes dels diferents contes es desfan de qualsevol bena als ulls que pugui privar-los de veure-hi clar, i s’enfronten a la realitat mentre es pregunten com serien les seves vides si haguessin pres un camí diferent.

Francesc Duch Casanova (Girona, 1987) és escriptor, diplomat en fisioteràpia i té un postgrau en coaching de la salut. Ha publicat els llibres de relats Altres mares (Pagès Editors), Premi 7Lletres 2018, i El vol de l’Alícia i altres contes (Viena Edicions), 30è Premi Ciutat de Badalona de Narrativa i 34è Premi Països Catalans-Solsici d’estiu; i també la novel·la Joana (Cossetània Edicions), 39è Premi de Narrativa de la Ribera d’Ebre.

 

 

 

Castell de Concabella

una porta per descobrir la Segarra