9/6/2022 Activitats literàries amb motiu del premi 7lletres

Aquest mes de juny se celebraran tres activitats literàries amb motiu del premi 7lletres 2022.

El dia 9 es presentarà el llibre guanyador de la darrera edició, El gran circ domèstic, de Ramon Pardina, a l’Auditori Municipal de Cervera. Hi intervindran: Jaume Capdevila, Kap, dibuixant; Alba Granell, membre del jurat del premi 7lletres; Eulàlia Pagès, directora de Pagès editors, i Ramon Pardina, autor.

El dia 10, la Sala de Plens de l’Ajuntament de Tàrrega acollirà la taula redona Fuster i Pedrolo. Literatura i política, que també serà l’acte inaugural del Correllengua 2022. Amb la participació de Núria Cadenes, escriptora, i Xavier Ferré, historiador, i moderada per Jordi Muñoz, director de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès.

I el dia 17, a la sala Buireu de Cervera, hi haurà la presentació de Visita a la senyora Soler, la novel·la inèdita de Manuel de Pedrolo que va sortir publicada el passat 24 de febrer. En aquest cas hi prendran part Anna Maria Villalonga, autora del pròleg i comissària de l’Any Pedrolo; Blanca Ribera, sexòloga, i Josep Gelonch, editor de Fonoll.

El lliurament del premi literari tindrà lloc el 7 d’octubre al Castell de Concabella. I el termini de presentació d’originals s’allarga fins al 30 de juny.

Quan:
Dies 9, 10 i 17 de juny

Organització
Consell Comarcal de la Segarra
Paeria de Cervera
Ajuntament de Tàrrega
Ajuntament dels Plans de Sió

Castell de Concabella

una porta per descobrir la Segarra