04/03/2023 Víctor de Diego Quartet, última proposta del VI JazzConcabella

Víctor de Diego Quartet actuarà el dissabte 4 de març, a les 7 de la tarda, al Castell de Concabella, dins del VI JazzConcabella.  Aquest concert clausura la sisena edició del festival de jazz, en què s’han programat 3 concerts amb músics de primer nivell del panorama jazzístic.

El saxofonista basc resident a Barcelona Víctor de Diego presenta el seu nou quartet amb experimentats músics de l’escena estatal. En el passat ja han col·laborat en moltes ocasions i en diversos projectes. Ara es retroben novament en un quartet en el qual l’experiència es percep com un element essencial en la música del grup, que aborda temes propis i també tradicionals de la música de jazz per explorar les interminables vies d’expressió que ofereix aquest gènere.

Víctor de Diego, saxo tenor i soprano, actuarà acompanyat de Jaume Llombart, a la guitarra; Marc Cuevas, al contrabaix, i Carlos Falanga, a la bateria.

El JazzConcabella està organitzat per l’associació cultural Amics del Castell de Concabella, l’Ajuntament dels Plans de Sió i el Castell de Concabella. Les entrades es posaran a la venda una hora abans de l’inici del concert a taquilla. 

Notícies

7/7/2023 Francesc Duch guanya la 18a edició del Premi 7lletres

7/7/2023 Francesc Duch guanya la 18a edició del Premi 7lletres

Francesc Duch Casanova guanya la 18a edició del Premi 7lletres amb El futur que volíem i es converteix en el primer autor que obté el premi per segona vegada. Els 7 relats que formen part d’El futur que volíem, segons afirma el jurat, estan escrits amb una “prosa...

07/05/2023 Torna la tan esperada Fira del Barber

07/05/2023 Torna la tan esperada Fira del Barber

Concabella celebrarà la cinquena edició de la Fira del Barber el diumenge 7 de maig. Després d’una aturada de 5 anys, enguany el Grup de Joves del municipi i l’Ajuntament dels Plans de Sió han decidit reprendre aquest certamen firal ambientat en l’època medieval. Les...

Castell de Concabella

una porta per descobrir la Segarra