21/10/2023 El pianista Josep M. Colom oferirà un recital de música catalana i espanyola

El dissabte 21 d’octubre, a les 7 de la tarda, el pianista barceloní Josep Maria Colom oferirà un concert dins del marc del XVIII Festival de Música Castell de Concabella.

La música de compositors catalans i espanyols dels segles XVIII, XIX i XX serà la protagonista d’aquest recital. A la primera part interpretarà obres de Manuel Blasco de Nebra, Antoni Soler i Enric Granados. La segona part la dedicarà a Frederic Mompou, Isaac Albéniz i Manuel de Falla.

Josep Maria Colom, un dels pianistes catalans més reconeguts internacionalment, ha desenvolupat una prolífica carrera que l’ha portat als cinc continents. Tot i que el seu món és el recital i la música de cambra, també ha treballat amb l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), quasi totes les orquestres espanyoles, l’English Chamber Orchestra, l’orquestra de la RAI, l’orquestra de la ràdio de Praga o la Filharmònica d’Estrasburg, entre d’altres. També cal destacar que el 1998 va rebre el Premio Nacional de Música del Ministeri de Cultura espanyol.

La foto que il·lustra aquesta notícia és de Ramon Aldomà i correspon a un recital que va oferir el 2018 també dins del marc del Festival de Música Castell de Concabella.

 

 

Notícies

7/7/2023 Francesc Duch guanya la 18a edició del Premi 7lletres

7/7/2023 Francesc Duch guanya la 18a edició del Premi 7lletres

Francesc Duch Casanova guanya la 18a edició del Premi 7lletres amb El futur que volíem i es converteix en el primer autor que obté el premi per segona vegada. Els 7 relats que formen part d’El futur que volíem, segons afirma el jurat, estan escrits amb una “prosa...

Castell de Concabella

una porta per descobrir la Segarra