21/10/2023 El pianista Josep M. Colom oferirà un recital de música catalana i espanyola

El dissabte 21 d’octubre, a les 7 de la tarda, el pianista barceloní Josep Maria Colom oferirà un concert dins del marc del XVIII Festival de Música Castell de Concabella.

La música de compositors catalans i espanyols dels segles XVIII, XIX i XX serà la protagonista d’aquest recital. A la primera part interpretarà obres de Manuel Blasco de Nebra, Antoni Soler i Enric Granados. La segona part la dedicarà a Frederic Mompou, Isaac Albéniz i Manuel de Falla.

Josep Maria Colom, un dels pianistes catalans més reconeguts internacionalment, ha desenvolupat una prolífica carrera que l’ha portat als cinc continents. Tot i que el seu món és el recital i la música de cambra, també ha treballat amb l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), quasi totes les orquestres espanyoles, l’English Chamber Orchestra, l’orquestra de la RAI, l’orquestra de la ràdio de Praga o la Filharmònica d’Estrasburg, entre d’altres. També cal destacar que el 1998 va rebre el Premio Nacional de Música del Ministeri de Cultura espanyol.

La foto que il·lustra aquesta notícia és de Ramon Aldomà i correspon a un recital que va oferir el 2018 també dins del marc del Festival de Música Castell de Concabella.

 

 

Notícies

26/5/2024 Concabella celebra la VI Fira del Barber el 26 de maig

26/5/2024 Concabella celebra la VI Fira del Barber el 26 de maig

La sisena edició de la Fira del Barber de Concabella se celebrarà el diumenge 26 de maig. A les 11 del matí obriran les parades de productes d’artesania i alimentació, que estaran repartides pels carrers del centre del poble, engalanats per a l’ocasió. Al castell, com...

22/12/2023 Bones festes i bon any 2024!

22/12/2023 Bones festes i bon any 2024!

Des del Castell de Concabella us desitgem molt bones festes i un bon any 2024 ple de cultura. Aprofitem l'avinentesa per comunicar-vos que el Castell estarà tancat totes les festes: des del 25 de desembre fins al 7 de gener. Ens retrobem, doncs, el 13 de gener de...

Castell de Concabella

una porta per descobrir la Segarra