26/01/2021 'Gent de Concabella' s'exposa a Sabadell

El projecte fotogràfic Gent de Concabella, de Miquel Traveria i Georgina Gorriz, es pot veure fins al 13 de febrer al Casal Pere Quart de Sabadell. En aquesta ocasió s’exhibeixen 36 dels 62 retrats de què consta la col·lecció. Les fotos, en blanc i negre i acompanyades d’un breu text explicatiu, van ser fetes pel Miquel Traveria en dues tongades. Durant tot l’any 2019 va retratar 46 veïns del poble i el resultat es va poder veure en una exposició que va tenir lloc del 25 de gener al 30 d’abril del 2020 al Castell de Concabella. A finals del 2021 va fer la resta de retrats i aquests encara no han sortit a la llum.

Els protagonistes de les fotos van ser fotografiats en diferents indrets del poble i amb un objecte que per a ells té un significat únic i personal. El Miquel Traveria i la Georgina Gorriz, amb una gran delicadesa i amor, van saber captar l’essència del poble i l’ànima de les persones. I ara exposen el seu treball a la seva ciutat natal. Concabella viatja a Sabadell. De fet, una part d’aquestes fotos ja s’havien exhibit de juliol a octubre a Sabadell, concretament a l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears, Filial Vallès Occidental.

Gent de Concabella forma part del projecte Objectes Significants, que des del 2013 desenvolupen els fotògrafs entre diferents col·lectius i  vol mostrar el vincle emocional que s’estableix entre persones i objectes.

La foto que il·lustra aquesta notícia és la sala d’exposicions del Casal Pere Quart de Sabadell i és del Miquel Traveria. Si cliqueu a l’enllaç, podreu llegir la informació que en dona Ràdio Sabadell i escoltar l’entrevista que van fer al Miquel.

 

Notícies

07/05/2023 Torna la tan esperada Fira del Barber

07/05/2023 Torna la tan esperada Fira del Barber

Concabella celebrarà la cinquena edició de la Fira del Barber el diumenge 7 de maig. Després d’una aturada de 5 anys, enguany el Grup de Joves del municipi i l’Ajuntament dels Plans de Sió han decidit reprendre aquest certamen firal ambientat en l’època medieval. Les...

Castell de Concabella

una porta per descobrir la Segarra