26/01/2021 'Gent de Concabella' s'exposa a Sabadell

El projecte fotogràfic Gent de Concabella, de Miquel Traveria i Georgina Gorriz, es pot veure fins al 13 de febrer al Casal Pere Quart de Sabadell. En aquesta ocasió s’exhibeixen 36 dels 62 retrats de què consta la col·lecció. Les fotos, en blanc i negre i acompanyades d’un breu text explicatiu, van ser fetes pel Miquel Traveria en dues tongades. Durant tot l’any 2019 va retratar 46 veïns del poble i el resultat es va poder veure en una exposició que va tenir lloc del 25 de gener al 30 d’abril del 2020 al Castell de Concabella. A finals del 2021 va fer la resta de retrats i aquests encara no han sortit a la llum.

Els protagonistes de les fotos van ser fotografiats en diferents indrets del poble i amb un objecte que per a ells té un significat únic i personal. El Miquel Traveria i la Georgina Gorriz, amb una gran delicadesa i amor, van saber captar l’essència del poble i l’ànima de les persones. I ara exposen el seu treball a la seva ciutat natal. Concabella viatja a Sabadell. De fet, una part d’aquestes fotos ja s’havien exhibit de juliol a octubre a Sabadell, concretament a l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears, Filial Vallès Occidental.

Gent de Concabella forma part del projecte Objectes Significants, que des del 2013 desenvolupen els fotògrafs entre diferents col·lectius i  vol mostrar el vincle emocional que s’estableix entre persones i objectes.

La foto que il·lustra aquesta notícia és la sala d’exposicions del Casal Pere Quart de Sabadell i és del Miquel Traveria. Si cliqueu a l’enllaç, podreu llegir la informació que en dona Ràdio Sabadell i escoltar l’entrevista que van fer al Miquel.

 

Notícies

Castell de Concabella

una porta per descobrir la Segarra