7/10/2023 Sikarra Consort obre el XVIII Festival de Música Castell de Concabella

Sikarra Consort serà l’encarregada d’obrir la divuitena edició del Festival de Música Castell de Concabella el dissabte 7 d’octubre, a les 7 de la tarda. Serà la presentació en societat d’aquesta nova formació de cambra, impulsada pel flautista i director artístic del Festival, Enric Ribalta.

Integrada per quatre músics de l’Orquestra Julià Carbonell de les Terres de Lleida (Enric Ribalta, flauta; Encarna Monzó, oboè; Joan Espina, violí; Ramon Aragall, fagot) i la clavecinista Eva del Campo, interpretarà obres mestres del barroc dels compositors Boismortier, Telemann, J.S. Bach, Händel, Vivaldi i Joan Baptista Pla.

L’associació cultural Amics del Castell de Concabella porta grans noms de l’escena artística catalana i internacional a l’escenari del castell aquest curs 2023-2024. La propera actuació serà el 21 d’octubre, a càrrec del gran pianista Josep Maria Colom.

La foto que il·lustra aquesta notícia, de Ramon Aldomà, correspon a l’actuació de l’Orquestra Julià Carbonell, amb el pianista Josep Maria Colom, la temporada passada. En primer pla, Enric Ribalta, a la flauta, i Joan Espina, al violí.

 

 

Notícies

5/7/2024 Declarat desert el XIX Premi 7lletres 2024 de relats breus

5/7/2024 Declarat desert el XIX Premi 7lletres 2024 de relats breus

El divendres 5 de juliol, el Castell de Concabella va acollir l’acte de lliurament del 19è Premi 7lletres. El premi literari i més coses, que en aquesta ocasió ha quedat desert. Les administracions convocants, el Consell Comarcal de la Segarra, la Paeria de Cervera i...

26/5/2024 Concabella celebra la VI Fira del Barber el 26 de maig

26/5/2024 Concabella celebra la VI Fira del Barber el 26 de maig

La sisena edició de la Fira del Barber de Concabella se celebrarà el diumenge 26 de maig. A les 11 del matí obriran les parades de productes d’artesania i alimentació, que estaran repartides pels carrers del centre del poble, engalanats per a l’ocasió. Al castell, com...

Castell de Concabella

una porta per descobrir la Segarra