7/10/2023 Sikarra Consort obre el XVIII Festival de Música Castell de Concabella

Sikarra Consort serà l’encarregada d’obrir la divuitena edició del Festival de Música Castell de Concabella el dissabte 7 d’octubre, a les 7 de la tarda. Serà la presentació en societat d’aquesta nova formació de cambra, impulsada pel flautista i director artístic del Festival, Enric Ribalta.

Integrada per quatre músics de l’Orquestra Julià Carbonell de les Terres de Lleida (Enric Ribalta, flauta; Encarna Monzó, oboè; Joan Espina, violí; Ramon Aragall, fagot) i la clavecinista Eva del Campo, interpretarà obres mestres del barroc dels compositors Boismortier, Telemann, J.S. Bach, Händel, Vivaldi i Joan Baptista Pla.

L’associació cultural Amics del Castell de Concabella porta grans noms de l’escena artística catalana i internacional a l’escenari del castell aquest curs 2023-2024. La propera actuació serà el 21 d’octubre, a càrrec del gran pianista Josep Maria Colom.

La foto que il·lustra aquesta notícia, de Ramon Aldomà, correspon a l’actuació de l’Orquestra Julià Carbonell, amb el pianista Josep Maria Colom, la temporada passada. En primer pla, Enric Ribalta, a la flauta, i Joan Espina, al violí.

 

 

Notícies

7/7/2023 Francesc Duch guanya la 18a edició del Premi 7lletres

7/7/2023 Francesc Duch guanya la 18a edició del Premi 7lletres

Francesc Duch Casanova guanya la 18a edició del Premi 7lletres amb El futur que volíem i es converteix en el primer autor que obté el premi per segona vegada. Els 7 relats que formen part d’El futur que volíem, segons afirma el jurat, estan escrits amb una “prosa...

Castell de Concabella

una porta per descobrir la Segarra