9/11/2020 L'Espai Pedrolo rep els llibres guanyadors del 7Lletres

L’alcalde dels Plans de Sió, Xavier Pintó, ha rebut de mans de la consellera de Cultura del Consell Comarcal de la Segarra, Elisabet Jové, els llibres que han estat premiats en les catorze edicions del Premi Literari 7Lletres de contes, publicats per Pagès Editors.

La segarrenca Ester Enrich Coma, amb l’obra Blanc sobre negre, es va emportar la quinzena edició del premi, que es va lliurar el divendres 18 de setembre al Castell de Concabella. El llibre sortirà publicat a principis de l’any que ve i, com els altres catorze, també passarà a formar part de la col·lecció.

Des de l’any 2006, l’Àrea de Cultura del Consell Comarcal de la Segarra, la regidoria de Cultura de la Paeria de Cervera, la Fundació Manuel de Pedrolo i, recentment, l’Ajuntament dels Plans de Sió, convoquen anualment el 7Lletres en homenatge a Manuel de Pedrolo. Es tracta d’un recull de 7 relats de temàtica lliure en català i està dotat amb 7.000 € i la publicació de l’obra a càrrec de Pagès editors.

Notícies

27/01/2021 Convocada la 16a edició del 7Lletres

La Paeria de Cervera, el Consell Comarcal de la Segarra, la Fundació Manuel de Pedrolo i l’Ajuntament dels Plans de Sió han convocat la 16a edició del premi literari 7Lletres, que premia un recull de 7 relats en català de temàtica lliure. Es poden consultar les bases...

Castell de Concabella

una porta per descobrir la Segarra