25/01/2020 Exposició "Gent de Concabella"

El dissabte 25 de gener, a les 6 de la tarda, inaugurarem l’exposició fotogràfica Gent de Concabella, un projecte dels sabadellencs Georgina Gorriz i Miquel Traveria, amb fotografies d’aquest últim.

La mostra recull un total de 46 retrats realitzats al llarg de tot l’any 2019 a 46 persones de Concabella, cosa que suposa el 50% de la població. Els protagonistes de les fotos, les edats dels quals oscil·len entre els 14 i els 89 anys, han estat fotografiats en diferents indrets del poble i amb un objecte que per a ells té un significat únic i personal.

“Gent de Concabella” forma part  del  projecte  fotogràfic de retrat Objectes Significants, que des del 2013 desenvolupen els sabadellencs entre diferents col·lectius (gent gran en residències i pisos tutelats, immigrants, víctimes de la Guerra Civil…) i  vol mostrar el vincle emocional que s’estableix entre persones i determinats objectes que per a elles tenen un significat únic i personal. Mostres de retrats d’altres col·lectius d’Objectes Significants han estat exposades a Sabadell, al Fineart (Igualada) i al Festimatge de Calella, entre d’altres.

Quan:
Del 25 de gener al 30 d’Abril de 2020

Organització

Miquel Traveria i Georgina Gorriz, amb la col·laboració de:

Castell de Concabella
Ajuntament dels Plans de Sió
Concabellencs i Concabellenques fotografiats

Castell de Concabella

una porta per descobrir la Segarra